Przetarg na mięso i wędliny
ZAPYTANIE OFERTOWE
Zapraszamy do złożenia oferty:
1. Opis przedmiotu zamówienia Dostawa na mięso i wędliny
2. Termin realizacji zamówienia 20.02.2014r. do 20.02.2015r.
3. Okres gwarancji ……………………………………………………………………………..
4. Inne istotne warunki zamówienia ……………………………………………………………
5. Sposób przygotowania oferty:
a) ofertę należy sporządzić w języku polskim na załączonym druku „OFERTA” i złożyć osobiście, faksem lub listem,
b) na kopercie należy umieścić napis „Zapytanie ofertowe na dostawę mięsa i wędlin.” (nie dotyczy oferty przesłanej faksem)
c) oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną,
6. Oferty należy złożyć w terminie do: 18.02.2014r.
7. Otwarcie ofert nastąpi w dniu; 18.02.2014r.
8. Zapłata za wykonany przedmiot zamówienia nastąpi po odbiorze, w ciągu 21 dni od dnia otrzymania faktury.
9. Osoba upoważniona do kontaktu z wykonawcą: Teresa Jonak
przetarg na mięso i wędliny1.odt (17,49KB)